داوران بخش بین الملل بیست و چهارمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان معرفی شدند.
به گزارش آیفیلم، هنینگ فان گاف، حمیدرضا نعیمی و اردشیر صالحپور به عنوان داوران بخش بین الملل انتخاب شدند.
هنینگ فان گاف متولد ششم ماه مارس 1954 در آلمان است و به عنوان دستیار کارگردان در تئاترهای کودک مرکز تئاتر جمهوری فدرال آلمان در فرانکفورت مشغول به فعالیت است. فان گاف فارغالتحصیل رشته تاریخ و ادبیات آلمانی هامبورگ بوده و از سال 1981 تا 1989 در مرکز تئاترشهر های کوبورگ، آسنابورک و برِمن به عنوان نمایشنامهنویس حضور داشته است. این هنرمند برای ارتقاء نمایشنامهنویسی و روابط بینالمللی در حیطه تئاتر کودک و نوجوان تلاش میکند. همچنین عضو هیئت مدیره و از داوران موسسه تئاتر گوته است. هنینگ فان گاف در سال 1995 «جامعه اروپای متاثر» را برای ارتقاء نمایشنامهنویسان جوان اروپایی بنیانگذاری کرد و تاکنون کتابهای مختلفی با محتوای ادبیات نمایشی برای کودکان را به چاپ رسانده است.
حمیدرضا نعیمی متولد سال 1353 نمایشنامه نویس، بازیگر و کارگردان تئاتر ایرانی، در سال 1376 مدرک کارشناسی ادبیات نمایشی و در سال 1379 مدرک کارشناسی ارشد بازیگری و کارگردانی را از دانشگاه آزاد اسلامی دریافت کرد. نعیمی در نمایشهای بسیاری از جمله 'خانه کاغذی'، 'وعدهگاه نهنگها'، 'شهر آدم ، شهر حیوان'، 'آژاکس'، ”خانه کاغذی“،'ددالوس و ایکاروس' ایفای نقش کرده است و تاکنون جوایز متعددی از جمله جایزه ویژه فیلمنامهنویسی برای فیلمنامه بلند داستانی 'مخمصه' از یازدهمین جشنواره بینالمللی روستا، جایزه اول نمایشنامه نویسی از دوازدهمین جشنواره سراسری دانشجویان برای نمایشنامه 'وعدهگاه نهنگها'، لوح تقدیر به عنوان نمایشنامهنویس فعال در'روز جهانی تئاتر'، جایزه اول نمایشنامهی اقتباسی برای نمایش'مکبث' از بیست و سومین جشنوارهی بین المللی فجر، جایزه اول نمایشنامهنویسی از اولین جشنوارهی سراسری نمایشنامهنویسی کودک و نوجوان برای نمایشنامه'قصهی خوب خدا' و جایزهی نمایشنامهنویسی برتر از سومین جشنواره تئاتر ماه برای'امشب دیگر مهرههای پشتم نیلبک میزنند' را دریافت کرده است.
اردشیر صالح پور متولد 1336 در شهر ایذه نویسنده، پژوهشگر، کارگردان و مدرس تئاتر در جامعه هنری ایران فعالیت دارد. وی که دارای دکترای تخصصی پژوهش هنر از دانشگاه هنر است، تاکنون کتاب های بسیاری در زمینه تئاتر و نمایش را به چاپ رسانده که 'گرامافون ونمایش'، 'بنفشههای سوگوار'،' پیکرک ها'، 'عروسک ها و صورتک های ایران باستان'، 'تردید زرد' را می توان نام برد. وی که دبیر سی و سومین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر بوده تاکنون جایزه سه دوره گویندگی و اجرا از سوی رادیو، شبکه فرهنگ، سه دوره دیپلم افتخار کارگردانی سینمای مستند و لوح تقدیر نمایشنامهنویسی، تئاتر طنز و تئاتر بانوان را در کارنامه هنری خود دارد. گویندگی و کارشناسی رادیو بیش از 500 برنامه، سابقه 22 سال تدریس در دانشکدههای مختلف هنری کشور، عضو هیات علمی فرهنگ و هنر، مدیریت تئاتر استانهای کشور، عضویت در کانون ملی منتقدان تئاتر، مدیریت هنری انجمن موزههای جهانی(ایکوم ایران) نیز از جمله فعالیت های وی در چندین سال گذشته است.
بیست و چهارمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان فردا نهم آذر ماه جاری در شهر همدان به طور رسمی کار خود را آغاز خواهد کرد.
م ه / ط ه